Ciberseguretat


Antimalware

Protecció multicapa contra el ransomware, atacs dirigits i sense fitxer. 275€/ant (més IVA) per 5 dispositius 

Consulti altres configuracions

                                     

Més Informació
 

Cloud BACKUP

Còpies de seguretat en local i al núvol.

25€/mes (més IVA) per lloc de treball (Consulti preus per servidor)

Més Informació
 

DLP

Protecció dels actius de la teva empresa contra la fugida de dades, robatori o atacs maliciosos.  A parir de 1000€ més IVA. Demani pressupot   

       

Més Informació
 

Eines Protecció

Autenticació de màxima seguretat, protegeix l'accés a la informació de la teva empresa des de 350€/any (més IVA) 

Xifratge complet de disc des de 160€/any (més IVA)

Preus per a 5 usuaris                                

Més Informació

Proporciona protecció multicapa contra el ransomware, atacs dirigits i sense fitxer. Ofereix seguretat amb el millor equilibri entre la detecció, el rendiment i els falsos positius. Garanteix la visió a temps real dels endpoints, elaboració d'informes i gestió de la protecció per a tots els sistemes operatius.

Ransomware, Virus, Malware, Hacker, Amenaza, Troyano

Tot tipus de programari hostil o intrusiu: virus informàtics, cucs, cavalls de Troia, programari de rescat, spyware, adware, programari de por, etc. Pot prendre la forma de codi executable, scripts, contingut actiu i altre programari.
Robar, xifrar o esborrar les vostres dades, alterar o segrestar funcions bàsiques de l'ordinador i espiar la vostra activitat a l'ordinador sense el vostre coneixement o permís.
El seu negoci es pot veure seriosament compromés, incomplint els seus compromisoso amb clients i proveïdors i la seva imatge quedarà malmesa. 
Les fugues d'informació i no haver adoptat mesures de seguretat adequades por ser causa de fortes sancions per part de la AEPD